Location: Brewster, WA                                Status: Complete 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

                                            Brewster Clinic

The recently acquired outreach clinic needed expansion to meet the community and medical staff’s needs. Forte’s challenge was to fit the owner’s program in the tightly constrained site while reducing costs by re-using as much of the existing facility as possible. A high degree of definition for two project phases was necessary to allow the clinic to stay functional during construction and renovation. The Forte team worked closely with staff and administrators to design and implement an appropriate and functional design that would accomplish these goals while maintaining the neighborly charm of the facility.

 

The project consisted of a new addition of 1950 SF,  and renovation of the existing 1825 SF clinic space. The addition included a full wing with two new entry areas, reception, four exam rooms, two offices, a utility room, and restroom. The site was improved with a new parking lot comprised of 22 spaces, new asphalt, new drainage, and new landscaping.